Ціна КТ в Харкові

Вартість проведення процедур комп'ютерної томографії - дуже важливий і один з головних параметрів для пацієнта при зверненні в медико-діагностичний центр. Для багатьох фактор ціни є ключовим, однак ми б рекомендували не дивитися тільки на низьку ціну КТ в Харкові, а й на репутацію самого медичного центру, досвіду роботи і професійної освіти лікарів-рентгенологів, можливостей томографа, встановленого в конкретному медцентрі нашого міста. Крім того, варто звертати увагу на час роботи, доступність до контакту при зверненні і багато інших параметрів.

Медичний центр Harmonia Medical, що знаходиться на території Інститута Сітенка, відповідає багатьом параметрам:

1. Стабільно нижчі ціни, ніж в більшості медцентрів. Ціна КТ у нас - від 550 грн за процедуру, крім того діє постійна система знижок.

2. Лікарі-рентгенологи тільки вищої категорії - досвідчені професіонали своєї справи з великим досвідом роботи в рентгенології.

3. Дбайливе ставлення до пацієнтів, запис тільки на конкретний час (ніяких черг), а в тяжких випадках – невідкладне обстеження.

4. Зручний час роботи. Працюємо без вихідних! З понеділка по п'ятницю ми відкриті з 8:00 до 22:00, в суботу з 9:00 до 21:00, у неділю - з 9:00 до 20:00.

5. Сучасний томограф Philips Brilliance з мінімальним променевим навантаженням, який відповідає всім сучасним медичним нормам Євросоюзу.

6. Суворі заходи, прийняті проти поширення Covid-19. Весь наш персонал носить маски та змінює їх протягом дня, зона томографу постійно дезинфікується, на території медцентру в достатній кількості розташовані санітайзери, безкоштовний чай і кава для пацієнтів - тільки в одноразовому посуді. Пацієнти також повинні бути в засобах індивідуального захисту та керуватися приписами МОЗ.

Найбільш популярна процедура комп'ютерної томографії на сьогодні з огляду на велике поширення захворювання Covid-19 – КТ легенів.

Ціна МСКТ органів грудної порожнини (куди входять легені, середостіння) в Harmonia Medical - всього 900 грн.

Також слід уточнити, що в деяких ситуаціях (визначається лікарем) при проведенні комп'ютерної томографії потрібно введення контрастної речовини (безболісно, ​​виводиться протягом доби природним шляхом). Вартість введення контрастної речовини для більшості процедур КТ в нашому медцентрі - 1900 грн.

Ціна за контрастну речовину додатково при комп'ютерній томографії в Харкові варіюється від 1900 до 3500 грн.

Вартість КТ в Харкові залежить від різних чинників, найчастіше це «розкрученість» медичного закладу (як правило, чим більш на слуху медцентр, тим більше пацієнт заплатить за послугу), розташування (в центрі міста найдорожча оренда, відповідно – послуга буде коштувати дорожче ) та інших параметрів, які обов'язково відзначаються на ціні.

Ціни на КТ дослідження по місту досить різні. Ціна може відрізнятися на 100, 200 або навіть 300 і більше гривень.

Економити на здоров'ї пацієнта як і на якості наданої послуги ні в якому разі не варто, тому наш медцентр пропонує найбільш конкурентні ціни в порівнянні з іншими медичними центрами Харкова, при цьому якість проведення процедури КТ анітрохи не страждає.

Акуальну вартість комп'ютерної томографії в Harmonia Medical Ви завжди можете дізнатися в розділі «Ціни».

Записатися на процедуру комп'ютерної томографії Ви можете за телефонами:

+380668206211
+380972402363
+380633105261