Комп'ютерна томографія в Харкові

КТ в Харкові

У нашому місті є кілька центрів комп'ютерної томографії, але вимогливі клієнти завжди обирають краще співвідношення ціни та якості послуг, що надаються в медичному центрі. Сьогодні ми можемо сміливо заявити, що медцентр «КТ Експерт» є одним з найбільш технологічних та безпечних в Харкові, а компетентні лікарі-рентгенологи – це наша особлива гордість.

У нас працюють тільки дипломовані фахівці вищої категорії з великим досвідом роботи – справжні експерти своєї справи, без перебільшення. Переконайтеся самі при наступному візиті до нас.

Дбайливе ставлення до кожного пацієнта, ввічливість і професіоналізм - наші невід'ємні якості, без яких не було б стільки вдячних клієнтів. Нас рекомендують своїм пацієнтам шановні харківські лікарі. Після наших точних досліджень картина перебігу захворювання відразу чітко зрозуміла для лікаря.

Комп'ютерна томографія в медичному центрі «КТ Експерт» проводиться на якісному сучасному обладнанні: комп'ютерному томографі Philips Brilliance 16, який відповідає всім медичним стандартам безпеки Євросоюзу. Доза рентген випромінювання найменша у порівнянні з іншими томографами і не шкодить організму людини при дотриманні всіх необхідних заходів безпеки і відсутності протипоказань.

Проведення процедури комп'ютерної томографії

Комп'ютерна томографія – це безболісна процедура, яка не вимагає особливої ​​підготовки пацієнта, якщо немає ніяких протипоказань, наприклад – остраху закритого простору. Але і в цьому випадку у нас все передбачено – в будь-який момент пацієнт за власним бажанням може зупинити процедуру і вийти з приміщення, де розташований томограф. Ми ніколи не кидаємо пацієнтів наодинці та завжди розмовляємо з ними під час процедури за допомогою двостороннього зв'язку.

Пацієнт під час проведення процедури лягає на спеціальний подіум, навколо якого і розташовується томограф. За допомогою рентгенівських променів і складної комп'ютерної обробки специальним софтом, томограф показує всі шари певної досліджуваної зони, хоч то кістка, суглоби або внутрішні органи.

Зробити КТ у нас можна легко і швидко. Варто пам'ятати, що робити КТ дослідження необхідно не тільки при підозрі на певні патології чи під час хвороби, але і для профілактики. Наприклад, КТ легенів дає більш інформативну картину для лікаря, ніж звичайна флюорографія.

Щоб пройти профілактичне КТ обстеження в Харкові, досить просто записатися в наш медцентр телефоном, через будь-яку соцмережу або залишити заявку на цьому сайті.

Вартість комп'ютерної томографії в Харкові

Ціна на КТ обстеження в нашому медцентрі починається від 550 та доходить до 1200 грн за процедуру в залежності від необхідної зони дослідження. Якщо потрібна контрасна речовина – ціна буде окремо від 1900 грн.

Крім того, в нашому медцентрі є знижки для пенсіонерів, ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, знижка вихідного дня і знижка на повторне обстеження протягом місяця – 10%.

Запишіться на проведення комп'ютерної томографії в Харкові прямо зараз за телефонами:
+380668206211
+380972402363
+380633105261